Løvepark og Hyggestuen Husker Du

​Vi har ansøgt Trafik, Bolig og Byggestyrelsens pulje om tilskud til ​

”Indretning af demensegnede boliger”.

Vi har fået JA til at etablere haveanlæg rundt om de tre nyeste bygninger – afd. G, H og I.

Det bliver en rigtig fin have med masser af blomster, buske og frugttræer. Der bliver mulighed for aktiviteter som kørestolsgynge, hængesofagynge, haveinstrumenter. Der bliver også oplevelser fra dyreverden, idet der placeres trælegeskulpturer af danske husdyr. Adgangsforholdende gøres lettere og der vil blive en god skiltning.

Anlæggelsen af Løveparken vil opstarte i september 2018 og forventes afsluttet i december 2018.

​​

Vi har også fået JA til at indrette Hyggestuen Husker Du.

Hyggestuen Husker du ligger på forbindelsesgangen i stueetagen og er allerede i brug. Men nu kan den blive indrettet til formålet.

Ambitionen er at lokalet skal minde om en spisestue med møbler fra 40'erne/50'erne og reolerne skal rumme effekter med tidstypiske ting fra 30'erne til 60'erne. Lokalet skal have mønstret tapet på væggene, lyse gardiner med kappe, masser af billeder på væggene, et spisebord at samles om, med en gammel lampe over. En gine i det ene hjørne, et gammelt TV i det andet og naturligvis bornholmeruret.

Der vil blive etableret erindringskasser med 10 forskellige temaer fx Barndom og lege,​Gæster og fester, Kontor og handel, Fritid og ferie.

Lokalet skal kunne bruges af alle på Lions Park Birkerød - alle beboere og deres pårørende både til hverdag og til fx fødselsdag, seniorklubben, litteraturklubben, kortklubben, seniorrådet og hvad vi/I nu kan finde på.


        www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 01 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk