Nordea Fondsstøtte​På Lions Park i Birkerød kan de 181 beboere nu træne på motionscykler der er koblet til en skærm, hvor der vises film. Det gør at man kan opleve en tur igennem Wiens skønne gader med slotte og paladser eller tage en tur langs søerne i København. Måske vil man hellere ud i den skønne Østrigske natur med blomstrende enge eller bjerge – mulighederne er mange.

Med Spotee Videorehab kan de ældre selv bestemme tempoet, da filmen kører med den hastighed som der trædes i pedalerne. Til fondsoverrækkelsen i dag blev mange inspireret til at teste cykelvideoerne og der kom sved på panden, for flere glemte helt, at de egentlig cyklede. Spontant sagde Inge: ”man bli’r jo helt motiveret…og det gør en glad”.

Uden tvivl bringer filmene minder frem, fra tidligere rejser, lande man har besøgt eller kunne tænke sig at besøge. I dag da vi testede filmene, var der livlig debat om hvor I verden vi skulle ”tage hen” og hvilke oplevelser hver især havde fra pågældende sted – masser af gode historier.

Personalet på Lions Park Birkerød er glade for støtten til det nye træningshjælpemiddel – der er så mange positive gevinster ved det. Udover det rehabiliterende, så er det allerbedste at beboerne bliver glade og vi har noget at være sammen om. På Lions Park Birkerød er der fokus på at leve livet, mens det leves, men også at mindes det liv, som er levet.         www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 01 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk