Venlige Sjæle

Igennem året har vi fået flere gaver eller god rabat af gavmilde mennesker, der har det til fælles at de synes vores indretning på plejehjemmet er så spændende at de gerne ville give et bidrag.

I år har vi været heldige at Gardinmontøren, Claus Danielsen har foræret os et smukt gammelt flygel, der pynter i opholdsstuen på vores demensafdeling. En pårørende, Birthe, har foræret os en antik sofa som står på forbindelsesgangen på 1. sal. Ulla Funch, som er billedkunstner har foræret os 3 abstrakte skønne malerier. Abstrakt kunst findes der ikke meget af på Lions Park Birkerød, da mange borgere med demens har svært ved at forstå abstraktioner. Men netop Ullas billeder taler med farverne og passer perfekt ind i den farvekodning, der er i afdelingerne.

Indretningen på Lions Park Birkerød er et mix af nyt og gammelt og med en forskellighed i møblernes udformning, således at der er noget for enhver smag. Indretningsarkitekt AnneMette Jeppesen har på en æstetisk måde formået at forbinde møblerne i rummene farve-, lys- og oplevelsesmæssigt, så det fremstår hyggeligt.

På de lange gange er der indrettet med temaudstillinger med tidstypisk konkrete ting, som bringer minder frem hos alle. Når beboere, pårørende og personalet går en tur i huset, bliver det en sansende oplevelse med masser af samtaleemner om det levede liv. Temaudstillingerne er hængt op på en moderne måde, så de taler til alle aldre og med hjælp fra Indretningsarkitekt AnneMette Jeppesen.

Tusind tak til alle Jer der har bidraget i årets løb til indretning af vores store nye plejehjem.

        www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 01 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk