Køkken​

​Køkkenet leverer frisklavet mad til både plejehjemmet og beboerne i seniorboligerne og kan levere alle døgnets måltider.

Den forplejning der leveres til plejehjemmet, lever op til den kvalitetsstandard, der er godkendt i social- og sundhedsforvaltningen i Rudersdal Kommune.

Køkkenets personale lægger vægt på at tilberede en alsidig dansk kost, der i så høj grad som muligt tilgodeser beboernes ønsker. Der lægges også stor vægt på en god dialog mellem køkken, brugere og personale. Vi er i nærheden af alle vores kunder og vi bestræber os på at tilberede så meget som muligt fra bunden.

Al vores franskbrød, morgenbrød, kager og julesmåkager bager vi selv (ca. 4.000 franskbrød om året). Vores franskbrød kan du spise med god samvittighed, vi bruger en hvedemel med et højt proteinindhold, vi bruger kun mælkeprodukter med et højt fedtindhold som væske og brødene bliver tilsat fibre i form af forskellige blandinger, således at brødene både nærer og mætter.

Middagsmaden tilberedes også fra bunden hver dag, frikadeller, fiskefrikadeller, stege og gryderetter, som serveres med hjemmelavet agurkesalat, hjemmesyltede rødbeder eller hjemmelavet rødkål. Frugtgrød og fromager er også lavet i eget køkken.

Når du spiser din aftensmad er det vores hjemmelavede salater som fx rejesalat, hønsesalat eller frugtsalat du spiser. Sidste nye tiltag er hjemmelavet leverpostej.

Vi ønsker at være et godt gammeldags køkken til glæde for alle, og har du mad-ønsker, så kontakt os og lad os se om vi kan hjælpe.

Menuplan uddeles én gang om måneden til alle beboerne i seniorboliger og på plejehjemmet.

Restaurant

Restaurant findes i tilknytning til køkkenet. Restauranten er renoveret i 2020, og fremstår nu som et lyst og indbydende lokale, hvor du kan opleve skiftende kunstudstillinger. Vi har åbent 365 dage om året. I restauranten tilbydes dagens middag med grønt/salat i tidsrummet 12.00-13.30. Der sælges også smørrebrød, frugt og kager.

Køkkenet træffes bedst i tidsrummet 8.00-10.00 og 12.30-13.00 og økonoma Kirsten Marcussen træffes bedst i tidsrummet 10.00-13.00

Klik på ikonet for at se vores smiley
images_652

        www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 01 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk