Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere søges til spændende job

​Er du en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og på udkig efter et spændende job? Så er du kommet til det rette sted. Hos den selvejende institution Lions Park Birkerød har vi brug for dygtige social- og sundhedsassistenter/-hjælpere.

Hvad laver en social- og sundhedshjælper hos Lions Park Birkerød?

En social- og sundhedshjælper arbejder med forskellige omsorgsopgaver. Det kan eksempelvis være personlig pleje, hygiejne og sengeredning samt støtte beboerne til at få en meningsfyldt hverdag.

Lions Park Birkerød er et plejehjem, som blev bygget på initiativ af Lions Club Birkerød i 1971. I dag bor vi i et nybygget, moderne og rart hus. Vi har en god ånd og værdier, der er i spil hver dag. Vi bor i Birkerød nær Farum og Hillerød. Der er gode offentlige transportforbindelser, så uanset om du er fra København, Nordsjælland eller et tredje sted, bør du have let ved transporten hertil. Vi er et stort hus med mange kompetente og trofaste medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø og kan tilbyde et indholdsrigt job, hvor du hver dag gør en stor forskel for mange mennesker.

Søg job som social- og sundhedsassistent eller som vikar

Vi søger regelmæssigt personer med en baggrund som SOSU-assistent eller -hjælper. Hvis dette kunne være dig, bør du ikke tøve med at indsende din ansøgning.

Har vi ikke en åben stilling, er du velkommen til at søge uopfordret. Så er du uddannet SOSU-assistent eller -hjælper, eller er du uuddannet og har erfaring inden for faget, er du velkommen til at sende en ansøgning til sekretær Annett Feddersen: anfe@rudersdal.dk.

Skriv i ansøgningen din motivation for at søge, og husk at vedlægge dit CV.

Vi har også løbende brug for timelønnede tilkaldevikarer til dag-, aften- og nattevagt.​

        www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 00 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk