​Søg Sygeplejerske Job, job som social- og sundhedshjælper eller SOSU-assistent​ hos Lions Park Birkerød

​Er du en SOSU-assistent eller social- og sundhedshjælper og på udkig efter et spændende job? Eller leder du efter et sygeplejerske job? Så bør du overveje at sende en ansøgning til Lions Park Birkerød. Vi er en selvejet institution, der både har erfarne sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter ansat. Du vil blive ansat i en fagligt stærk sygeplejegruppe, der har mange spændende og givende arbejdsopgaver. 

Lions Park Birkerød er et plejehjem, som blev bygget på initiativ af Lions Club Birkerød i 1971. I dag bor vi i et nybygget, moderne og rart hus. Vi har en god ånd og værdier, der er i spil hver dag. Vi bor i København, nærmere bestemt i Birkerød nær Farum. Der er gode offentlige transportforbindelser, så uanset om du er fra København, Nordsjælland eller omegnen, bør du have let ved transporten hertil. Du kan læse mere om institutionen her.

Lige nu har vi ledige stillinger, både hvis du er erfaren plejer eller nyuddannet. Vi har både SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere og sygeplejersker til at hjælpe på vores alsidige team. Læs mere om de forskellige typer stillinger her på siden.

Hvad laver en social- og sundhedshjælper hos Lions Park Birkerød?

Vores social- og sundhedshjælpere- eller assistenter arbejder med forskellige omsorgsopgaver. Det kan f.eks. være personlig pleje, hygiejne og sengeredning samt at støtte beboerne til at få en meningsfyldt hverdag.

Vi er et stort hus med mange kompetente og trofaste medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø og kan tilbyde et indholdsrigt job, hvor du som social- og sundhedshjælper eller SOSU-assistent hver dag gør en stor forskel for mange mennesker.

Dit job som sygeplejerske på plejehjemmet

Skal dit næste sygeplejerske job være hos os? Selvom en SOSU-assistent eller social- og sundhedshjælper godt må varetage mange af de helbreds- og plejemæssige opgaver, så vil der være nogle situationer eller behandlinger, der kræver en uddannet sygeplejerske. Derfor har vi altid mindst et sygeplejerske job i institutionen, og vi søger i øjeblikket en erfaren sygeplejerske til at slutte sig til vores team.

Kontakt os for mere information om sygeplejerske job, SOSO-assistent, medhjælper eller vikar

Vi søger regelmæssigt nye, dygtige medarbejdere – så er du uddannet SOSU-assistent, social og sundhedshjælper eller sygeplejerske, så søg job hos os! Vi ansætter både erfarne og nyuddannede og ser gerne, at vores kommende kollega har erfaring fra plejesektoren.

Lyder det som dig? Send din ansøgning og dit CV til sekretær Annett Feddersen: anfe@rudersdal.dk. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores stillinger. Du kan fange os på telefon 46 11 26 00 eller skriv til os på vores e-mail lions.park.birkerod@mail.dk. Du kan selvfølgelig også altid skrive direkte til Annett.

Er der ikke en ledig stilling indenfor dit område?

Har vi ikke en åben stilling, er du velkommen til at søge uopfordret. Vi har desuden løbende brug for timelønnede tilkaldevikarer til dag-, aften- og nattevagter. Har vi ikke en åben stilling, er du velkommen til at søge uopfordret.

        www.lionsparkbirkerød.dk // CVR: 33693311 // Bregnerødvej 83 // 3460 Birkerød​ //  Tlf: 46 11 26 01 // E-mail: lions.park.birkerod@mail.dk